BABY MUSTHAVES #1

DE SPEEN

20 weken zwanger en ik kan het wel van de daken schreeuwen! Wat een wondertje. Hadden we afgelopen week de 20 weken echo, wat ik toch wel enorm spannend vond. Alles wat ze er checken zag er goed uit. En dat zo vlak voor ons lange vakantieweekend, dat ook nog eens super zonnig was, heb ik een heel weekend vlinders in mijn buik gehad.

Dus langzamerhand merk ik dat ik toch extra oog begin te krijgen voor al dat “baby spul”. 5 Jaar later en een blog rijker, weet ik inmiddels wel wat er te koop is en toch vind ik nog nieuwe pareltjes.

En terwijl het bij ons echt niet allemaal spik en span uitziet voor de geboorte. Laten we eerst maar eens kijken en hopelijk zorgen dat alles goed gaat. Want inmiddels te veel gezien dat het allemaal niet vanzelfsprekend is.

Lijkt het me een leuk idee de komende maanden een nieuwe rubriek te starten met Baby Musthaves. Te leuke hebbedingen en/of mooie items voor de allerkleinsten. Doe je mee? Ook zwanger of net moeder geworden, laat vooral ook berichtjes achter op onze sociale media!

En laten we van start gaan met een item dat voor bijna elke pasgeboren baby onmisbaar is: De speen!! Al heb ik een haat/liefde verhouding met dit item, ik beken dat ik hem op dag 1 al gebruikte. Ondanks dat ik nog zo gezegd had, dat ik daar niet aan zou beginnen. Wist ik veel, dat babies urenlang achter elkaar konden huilen.

Dus hoe cool zijn dan de spenen van Natursutten. Gemaakt van natuurlijke materialen, als een grote plus. Maar hoe aandoenlijk zijn de kleintjes met deze speen. Volgens Blender dus een echte Baby Musthave.

Natursutten Spenen

c15eb9e01cb3924bb5830e87dd71ec28 2963560915995605ec409ab4b3d7b384 0864168b2c4b56834fde000ff50c59ec 25cb9bb3b4f7e954f3f52c17beada6c2 5f0075bde94898cbbe0612a13c2f7512

Advertenties

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Orange Mayonnaise

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

Carlijnq

shop

Gray Label

shop

The Milk Minimalist

shop

Bling Sunday’s Best

shop

MEET MISTER FRED

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

Kinderwonderland

shop

Little Label

VORIG ARTIKEL

We hebben fantastisch nieuws

VOLGEND ARTIKEL

A FAshionshoot with Tiny Cottons

Meer artikelen

Fashion

Raspberry Republic

Orient Express

Fashion

FashionShoot Popupshop

By Blossomkind

Fashion

FAshionshoot Blossomkind

Fashion

Fashion Shoot Gray Label

hoe combineer je de Salopette van Gray Label in de fijne kleur Nearly Black?

Fashion

JETPAQ AW17

Het mysterie van het roze pantoffeldiertje

Fashion

Eat your veggies

De 2e drop van Mini Rodini