BABY MUSTHAVE #7

1 + IN THE FAMILY

Bedankt voor de lieve reacties op mijn persoonlijke blog van gisteren. We zijn ook zo verheugd en blij. Een meisje! Is het echt zo anders, zoals ik van velen hoor? Nog maar 8 weekjes. En ja, er komt ook steeds meer roze het huis in, merk ik nu al. Tijd voor een nieuwe Baby Musthave nr. 7 alweer. Met veel basic kleuren en een dosis vaal roze oftewel “Salmon”.

De eerste collectie van 1+ IN THE FAMILY komt uit in de herfst/winter van 2012 en is van de hand van Gemma Mases, moeder van 3 kinderen, met een uitgebreide ervaring als ontwerper en gepassioneerd van kindermode. De lancering van het merk vindt plaatst op hetzelfde moment als de geboorte van kleine nichtje Bruna. En nog 1 in de Familie!

De moedige beslissing van de zus van Gemma om als alleenstaande moeder een gezin te stichten was de sleutel om die lang gekoesterde wens van het creëren van een eigen merk  eindelijk te gaan uitvoeren. Het merk kreeg de toepasselijke naam 1+ IN THE FAMILY.

AW16 is zojuist gelanceerd en de collectie is uitgebreider van ooit en, als je het ons vraagt, meer dan prachtig. Deze originele babycollectie kleedt de baby’s van 0 tot 36 maanden. De superzachte kwalitatieve stoffen gecombineerd met de minimalistische ontwerpen brengt een coole, creatieve en comfortabele collectie. Ontworpen en geproduceerd in Barcelona.

Wil je meer zien van dit mooie merk? 1+ IN THE FAMILY vind je oa bij Toddlers and Tees en Maysons

A - ONEMORE 031215-2 A -ONEMORE 2 A- ONEMORE 3 A- ONEMORE 4 A- ONEMORE 9 A- ONEMORE 10 A- ONEMORE 11 A- ONEMORE 12 A- ONEMORE 101215-4

Advertenties

shop

Goodmorning Sunshine

shop

The Milk Minimalist

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

Gray Label

shop

Kinderwonderland

shop

Orange Mayonnaise

shop

MEET MISTER FRED

shop

Bling Sunday’s Best

shop

Carlijnq

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

Little Label

VORIG ARTIKEL

GRAY LABEL AW16

VOLGEND ARTIKEL

FASHIONSHOOT LIttle Babe Designs

Meer artikelen

Fashion

fashionshoot nununu

Skull en yoga

Fashion

Shoot CuCU

Schoenen uit New York

Fashion

The Animals Observatory

be a good animal

Fashion

NUNUNU Zomer 2016

Een rocking coole collectie

Fashion

BOBO CHOSES SS18

Neverending Summer

Lifestyle

Musthave: Nurture

Moederdag tip