baby essentials & Home collection

New by House of Jamie

We hebben weer een nieuwtje voor jullie vandaag. Oftewel nieuws uit Amsterdam, want vandaag introduceert House of Jamie een vernieuwde year-round collectie bestaande uit tijdloze  nursery,  bed-time  en  on-the-go  essentials.

En nog meer nieuws voor alle girls-moms, want er is een nieuwe kleur toegevoegd: Powder Pink. Een perfecte toevoeging tot de huidige sophisticated collectie met minimalistische designs en verfijnde details. “Count me in”, want dacht ik altijd dat ik niet zo’n roze-type was, sinds de geboorte van Beau ben ik helemaal om. Zeker als het ook nog eens zo’n mooie variant is als deze Powder Pink.

Een perfecte toevoeging dus naast de unisex kleuren wit, grijs en zand, en het streepjes dessin.

De complete accessoire lijn zal uitgevoerd worden in de nieuwe kleur Powder Pink ; mix & match voor  de  juiste  stijl  in  jouw  babykamertje. Verschillende  items hebben een  nieuw design gekregen, zoals de dekentjes, de aankleedkussenhoes, de reisslaapzak en de opbergzak voor luiers. Specifieke details zijn aangepast voor een meer sophisticated stijl en er is gekozen voor minder kleurcontrast om een neutrale stoere look te creëren. Een edgy twist voor deze collectie; zowel de bow-tie slab als het speendoekje zijn nu ook uitgevoerd in black.En het speendoekje komt in twee nieuwe schattige designs: de perfecte bow-tie en een moon shape, beide uitgevoerd in de herkenbare italian fleece cotton met jersey voering.

Genoeg info dus, nu vooral zien wat we bedoelen!

De collectie shop je op de website van House of Jamie 

 

View More: http://anciolina.pass.us/hojdeel-1 View More: http://anciolina.pass.us/hojdeel-1 View More: http://anciolina.pass.us/hojdeel-1 View More: http://anciolina.pass.us/hojdeel-1 View More: http://anciolina.pass.us/hojdeel-1 View More: http://anciolina.pass.us/hojdeel-1 View More: http://anciolina.pass.us/hojdeel-1 View More: http://anciolina.pass.us/hojdeel-1 View More: http://anciolina.pass.us/hojdeel-1 View More: http://anciolina.pass.us/hojdeel-1 View More: http://anciolina.pass.us/hojdeel-1 View More: http://anciolina.pass.us/hojdeel-1 View More: http://anciolina.pass.us/hojdeel-2 View More: http://anciolina.pass.us/hojdeel-2 View More: http://anciolina.pass.us/hojdeel-1

Advertenties

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Orange Mayonnaise

shop

MEET MISTER FRED

shop

Little Label

shop

Kinderwonderland

shop

Carlijnq

shop

Gray Label

shop

The Milk Minimalist

shop

Bling Sunday’s Best

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

KIDS WITH FLAIR

VORIG ARTIKEL

jetpaq zomer 2017

VOLGEND ARTIKEL

jezykbaby ss17

Meer artikelen

Fashion

GRAY LABEL AW16

EEn land van woest rood zand

Fashion

GRAY LABEL INTRODUCEERT EEN NIEUWE

variant Op de Populaire Salopette

Lifestyle

Baby Musthave #11

UKI.be

Fashion

Fashionshoot Mouse in the house, BEach and Bandits and Mini Rodini

Fashion

BABY MUSTHAVES #2

GRAY LABEL MINIATURE COLLECTION

Fashion

Caroline Bosmans is out now

Save Animals, Eat People