ARCH & LINE

een sophisticated dandy look maar dan wel uberhip

Het was vorige week tijdens de opening van de Pop Up Store van Rebel in the House , dat ik voor het eerst dit Japanse merk zag. En ja, ik kan niet anders dan te zeggen dat dit ook weer zo’n gaaf merk is. Arch & Line, ken jij het al?

Een merk met statementshirts, maar ook  met grafische lijnen en strepen. Alles extra gedurfd gecombineerd zodat er een unieke sfeer ontstaat. Mooie dikke stoffen ook..en heb je de sokken gezien?

Tijdens de opening was er ook een informele modeshow. En werden de kindjes – van vrienden en bekenden – aangekleed in Ine de Haes, Bien a Bien, I Dig Denim en meer. “Doe je ook mee?”vroegen we aan Daan. En na een bescheiden nee, kwam er toch een ja. “Zoek jij wat voor hem uit?” zei Ellis tegen me. En voor ik het wist had ik de sweater van Arch & Line uit het rek geplukt.

Ik combineerde hem met de armygroene bomberjack van I Dig Denim en deze misty scarf van Ine de Haes. Die laatste is trouwens prachtig. Van een prachtige dikke knit. Op plaatje al mooi, in het echt nog mooier. Mocht je nog op zoek zijn naar een sjaal & muts, Blender  vindt het een aanrader.

Maar even terug naar Arch & Line, waarvan je gewoon de beelden moet zien. Inspirerend, net even anders, een sophisticated dandy look maar dan wel uberhip.

Aan het eind van de gezellige avond, duwde Ellis me de sweater in handen…”Hier, neem mee!” Jee, wat leuk! We maakten er alvast twee verschillende looks / flatlay’s mee, die we vandaag op Instagram delen.

// Arch & Line  //

arch rebelinthehouse_archandline_sweater_bloc_01 rebelinthehouse_archandline_sweater_BW_02 slideshow_img0 slideshow_img4 slideshow_img5 slideshow_img6 slideshow_img7 slideshow_img8 slideshow_img9<div style=’position:

Advertenties

shop

ADORABLE KIDZZ

shop

Little Label

shop

Goodmorning Sunshine

shop

Carlijnq

shop

Bling Sunday’s Best

shop

Kinderwonderland

shop

Orange Mayonnaise

shop

KIDS WITH FLAIR

shop

The Milk Minimalist

shop

MEET MISTER FRED

shop

Gray Label

VORIG ARTIKEL

Loud Apparel

VOLGEND ARTIKEL

MINI RODINI 3rd drop

Meer artikelen

Lifestyle

Musthave: Nurture

Moederdag tip

Fashion

HOW TO DiSSAPEAR BOBO CHOSES AUTUMN 2016

By April Perry

Lifestyle

BABY MUSTHAVES #1

DE SPEEN

Interior

BUDGETTIP: DUKTIG IKEA KEUKENTJE

tijdelijk in prijs verlaagd

Interior

BLENDERSHOOT TED & TONE

Leuke items van dit merk in de kinderkamer

Fashion

TINY COTTONS aw16 face your faces

LAUNCH TODAY!